Hokkaidosuppe med bacondrys og ristede græskarkerner

Det er ved at blive efterår, efter en lang og god sommer, dagen i dag har både budt på regn og lidt solskin. Og så er det en af de få dage hvor jeg ikke har lavet mad selvom jeg har været hjemme til det. Konen havde lyst til hokkaidosuppe, og jeg skal være ærlig at indrømme, at det ikke altid er min favorit, synes tit de kan blive for søde i smagen, men konen havde fundet en ny opskrift som skulle testes, og jeg må sige at jeg blev positivt overrasket, det var en sindsyg lækker suppe hun havde lavet til os alle sammen.

Hokkaidosuppe

Opskrift

1 hokkaidogræskar (skæres i tern med skræl)
2 løg i grove tern
4 fed hvidløg
Ingefær (ca. samme mængde som hvidløg)
Karry
½ knoldselleri i tern
6 tomater uden skind
3 gulerødder i grove stykker
1 liter grøntsagsbouillon
2 dl. piskefløde
1 pk. bacon i skiver
Græskarkerner
Creme fraiche 38%

Fremgangsmåde

Skær bacon i små strimler, og steg den sprød. Tag baconen op af gryden, og steg løg i baconfedtet indtil de er klare, og tilsæt så karry og hvidløg og lad det simre i et par minutter. Tilsæt derefter de øvrige grøntsager, krydderier og bouillon. Lad det hele småkoge i 30 minutter. Blend suppen og tilsæt fløden. Hvis du synes suppen er for tyk, kan der tilsættes noget mere grøntsagsbouillon indtil det ønskede konsistens opnåes.

Drys med ristede græskarkerner og ristet bacon og creme fraiche 38%.

Vores søn var også vild med det, men nu havde han jo også været med i hele processen med at lave og tilsmage suppen.

hokkaidosuppe

Velbekomme

Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.