Oksekød med champignon, piskefløde  og spidskål

Oksekød med champignon, piskefløde og spidskål

29 september, 2014 0 Af Kasper

Aftenens menu skulle Være nem, fordi jeg skulle måde på job kl. 19.00. Så det blev til en hurtig ret, der kunne laves i kun  en gryde.

IMG_4082

Opskrift.

300 g ungkvæg i tern (kan købet i Rema1000)
1 løg
200 g. Champignon i skiver
3 dl. Piskefløde
100 g. Bacon i tern
Salt/peber
Paprika (Efter smag)
1 Spidskål snittet fint

Fremgangsmåde.

Skær løg i tern og steg dem i lidt olie i en gryde til de er klare, drys lidt Paprika over, og put bacon ned i gryden sammen med løg. Put kødet i, og lad det brune. Tilsæt til sidstepladsen,  og lad det små simre i Ca. 15 minutter ved svag varme. Smag til med sal og peber

I mens siger du spidskål en i smør på en pande, husk at den ikke skal tage farve,  men bare blive mor og lækker

Velbekomme

Kasper