Stegt andebryst med spidskål

IMG_3717.JPG

Mad på max 30 min. er et begreb som jeg godt kunne tænke mig at udforske lidt mere. Tror det er et koncept der vil hjælpe mig i hverdagen.
Ideen med det er at det skal være nemt, hurtigt men samtidig velsmagende.
I går lavede jeg et rosa stegt andebryst med spidskål. Hvergang vi spiser and der hjemme siger vi altid “Det skal vi altså spise noget mere”. Jeg elsker sangen af and, det sprøde skind, og det møre kød.

Opskrift til 2 personer.

Andebryst.

2 andebryster.
Salt/peber.
Spidskål, peberfrugt og champignon og fløde.

125 g. Champignon i skiver.
1 Grøn peberfrugt.
Spidskål.
Piskefløde.
Salt/peber.

Fremgangsmåde

Andebryst.

Rids skindet på andebrystet og gnid med salt og peber. Steg skindet sprødt, vend andebrystet og brun kødet. Når det er brunet så sæt panden i en forbarmet ovn på 200g i 15-20 min. Tag anden ud af ovnen, og lad det hvile i 5 min på panden.

Spidskål.

Steg fintsnittet peberfrugt og champignon på en pande, derefter tilsætte den fint snittede spidskål, og det hele steges mørt. Hæld fløde på og lad fløden koge ind til den er blevet cremet.
Velbekomme

Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.