Ostefranskbrød med kerner

Så er det lykkedes, jeg synes jeg har manglet en skive franskbrød til mit pålæg, jeg er ikke så vild med brøderstatninger, da jeg syntes de giver for mange kulhydrater i forhold til hvor meget det mætter. Så jeg har længe tænkt over hvad man kunne finde som alternativ. Da jeg for noget tid siden lykkedes mig at lave nogle gode osteboller, tænkte jeg at det må være oplagt, at bruge den opskrift i et franskbrød også.
Jeg lavede en dobbelportion af ostebolle dejen

Her er opskriften som jeg lavede den.

350 g. revet ost
10 æg (str. M)
8 spsk. Loppefrøskaller (også kendt som Grøn HUSK)
8 spsk. Pofiber
4 tsk. Bagepulver
4 spsk sesamfrø.
4 spsk. solsikkekerner.
Bland alle ingredienserne godt.
Lad hvile i 10-15 minutter til massen er helt fast. Hæld dejen op i en brødform, og bag det ved 200 grade i ca 30 min. Husk at tjekke undervejs.

 

Det er et rigtig svampet brød som smager rigtig godt. Håber i kan lide det

Velbekomme

Kasper

 

You may also like...

8 Responses

  1. Anette siger:

    Hej, hvor længe kan brødet holde sig?

  2. Brigitta siger:

    Fantastisk måde at få brugt alle sine osterester på!

  3. Malene siger:

    lækkert, det skal prøves

  4. Lisbeth Meinecke siger:

    Hej!! Kasper …jeg har lige bagt dit brød….men måtte give det 60 minutter…da det ikke var bagt færdigt i midten….ellers er det lækkert ….knuss!!

  1. 17 september, 2014

    […] eller anden grund, fik jeg en rigtig stor lyst i går til at prøve det. Da jeg lige har bagt et LCHF franskbrød, så var det jo lige til at […]

  2. 26 september, 2014

    […] har en rest Lchf Franskbrød tilbage, som har ligget nogle dage i køleskabet, som derfor trængte til at blive piftet lidt op. […]

  3. 11 marts, 2015

    […] har lavet en ny variant af mit LCHF franskbrød, dette er uden kerner, og derfor et franskbrød med et noget lavere kulhydratindhold, end det […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *