Gadgets

Der skal også være plads til at vise noget af det udstyr frem som jeg bruger i mit køkken, men der skal også være plads til at vise de drømme frem som man har, så på den her side, vil jeg vise nogle af de ting jeg har, beskrive dem og ikke mindst vil jeg vise jer nogle af alle de ting, som jeg godt kunne tænke mig at have.

 

Santuko kniv
Santuko kniv

Jeg gå i øjeblikket og overvejer om det ikke er på tide, at opgradere mine køkkenknive. Jeg har en del forskellige Global knive i mit arsenal, men jeg kunne godt tænke mig en virkelig god japansk kniv. Jeg er så heldig at have en ven, som er mindst lige så nørdet som mig, han har tilbudt mig at jeg kan låne en af hans Santuko knive. Jeg er af den overbevisning, at hvis man har det rigtige grej, så er det nemmere at lave lækker mad, og da jeg jo er en mand, så elsker jeg mottoet “man må ikke gå ned på udstyr”. Så hvis alt går efter planen, har jeg denne skønhed på prøve den næste måned. Jeg behøver vel ikke sige at jeg glæder mig.

Jeg er dog ikke sikker på om det lige skal være den model, men det giver mig et godt pejlemærke for i hvilken retning, som jeg skal kigge. Kigger lidt på denne her kniv også

Ctx
CTX pander

Jeg elsker min pander, jeg har haft en del forskellige typer pander igennem tiden, både billige Bilka pander, og lidt dyrere Scanpan pander. Men da jeg fik muligheden for at købe en Scanpan CTX pande af en kammerat, slog jeg til og det er nok den bedste pande jeg nogensinde har prøvet. Den bliver super varm, og så kan jeg godt lide slip-let belægningen.

 

 

 

 

Le Creuset
Le Creuset

Jeg har dog også en lækker grillpande i mit skad. Jeg var så heldig at finde den med 40% rabat. Den er super god til at stege et stykke kød på. Den laver de flotteste grillstriber på kødet, og den hårde varme giver også en god grillsmag. Desuden er den super til at grille grøntsager på, de får en skøn smag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.