Ostefranskbrød

Jeg har lavet en ny variant af mit LCHF franskbrød, dette er uden kerner, og derfor et franskbrød med et noget lavere kulhydratindhold, end det originale har.
Det er et super godt brød hvis du virkelig vil begrænse dit kulhydratindtag, men samtidig gerne vil have en skive brød til dit pålæg.

IMG_5940

 

Opskrift

600 g revet mozzarella (eller en anden mild ost)
10 æg (str. M)
12 spsk. Loppefrøskaller (også kendt som Grøn HUSK)
12 spsk. Pofiber
6 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne godt.
Hæld dejen op i en form (jeg plejer at bruge en Eva professionel rugbrødsform på 3,3l)

IMG_5942

Lad hvile i 10-15 minutter til massen er helt fast.
Bag det ved 200 grade i ca 40 min.
Husk at tjekke undervejs. Skorpen skal være godt sprød når brødet er færdigt

IMG_5941

 

Hvis man er interesseret, er næringsindholdet i brødet her

Skærmbillede 2015-03-11 kl. 10.05.13

 

 

 

 

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Ps. for god ordens skyld, vil jeg sige jeg er ikke sponsoreret af Eva Solo, jeg er bare fan af deres form

12 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

    • Pia Brandbyge on 20 maj, 2015 at 12:21 pm
    • Svar

    Hej Kasper. Super lækkert brød, det har virkelig hjulpet mig til at kunne komme igang med lchf 🙂 Har dog lige to spørgsmål 1) Hvor længe kan brødet holde sig? 2) Kan det fryses ? På forhånd mange tak 🙂

    Med venlig hilsen

    PB

    1. Hej Pia

      Ja det kan fryses
      Ca. 5-7 dage i køleskab

      Kasper.

    • Helle on 11 oktober, 2015 at 7:26 pm
    • Svar

    Hej Kasper
    Dit brød ser lidt ægget ud…..sådan omeletagtigt….er det det? Eller er krummen brøg-agtig?
    VH Helle

      • Kasper on 15 oktober, 2015 at 11:15 am
        Author
      • Svar

      Det er måske lidt æggeagtigt, men jeg synes ike det er så slemt. Hvis du rister det inden du spiser det bliver det lækker sprød og lunt

    • Michelle on 26 januar, 2016 at 9:53 pm
    • Svar

    Hej Kasper ?
    Kan man bruge andet end pofiber?

    Mvh

    1. Det kan man sikkert. Evt. Lidt flere loppefrøskaller men det har jeg aldrig selv prøvet.
      Kasper

    • Mona pedersen on 18 februar, 2016 at 5:28 pm
    • Svar

    Jeg har lige brugt peanutmel istedet for pofiber! Nøj, det smager godt

      • Kasper on 19 februar, 2016 at 5:16 pm
        Author
      • Svar

      Ok..Det lyder lækkert, måske jeg selv skulle prøve det, skiftede du bare ud 1:1?

      Kasper

    • Helene on 23 februar, 2016 at 5:15 pm
    • Svar

    Hej Kasper, jeg er ny i lchf men ha tit bagt med husk, kan jeg bruge fiberhusk istedet for det er det eneste jeg har ? du ved det husk der er til at bage med? 🙂

      • Kasper on 23 februar, 2016 at 7:26 pm
        Author
      • Svar

      ja det kan du sagtens, så skal du bare kun bruge den halve mængde.

      Kasper

    • Mia on 31 marts, 2016 at 7:19 pm
    • Svar

    Hej Kasper,

    kan man bruge andet end pofiber?

    1. Det kan man måske, men jeg har ikke selv prøvet, måske man kan bruge flere loppefrøskaller, men jeg ikke sikker på udfaldet hvis du gør det

      Kasper

Skriv et svar

Your email address will not be published.