Ostefranskbrød

Jeg har lavet en ny variant af mit LCHF franskbrød, dette er uden kerner, og derfor et franskbrød med et noget lavere kulhydratindhold, end det originale har.
Det er et super godt brød hvis du virkelig vil begrænse dit kulhydratindtag, men samtidig gerne vil have en skive brød til dit pålæg.

IMG_5940

 

Opskrift

600 g revet mozzarella (eller en anden mild ost)
10 æg (str. M)
12 spsk. Loppefrøskaller (også kendt som Grøn HUSK)
12 spsk. Pofiber
6 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne godt.
Hæld dejen op i en form (jeg plejer at bruge en Eva professionel rugbrødsform på 3,3l)

IMG_5942

Lad hvile i 10-15 minutter til massen er helt fast.
Bag det ved 200 grade i ca 40 min.
Husk at tjekke undervejs. Skorpen skal være godt sprød når brødet er færdigt

IMG_5941

 

Hvis man er interesseret, er næringsindholdet i brødet her

Skærmbillede 2015-03-11 kl. 10.05.13

 

 

 

 

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Ps. for god ordens skyld, vil jeg sige jeg er ikke sponsoreret af Eva Solo, jeg er bare fan af deres form

Related Post

12 Comments

  1. Hej Kasper. Super lækkert brød, det har virkelig hjulpet mig til at kunne komme igang med lchf 🙂 Har dog lige to spørgsmål 1) Hvor længe kan brødet holde sig? 2) Kan det fryses ? På forhånd mange tak 🙂

    Med venlig hilsen

    PB

  2. Hej Kasper, jeg er ny i lchf men ha tit bagt med husk, kan jeg bruge fiberhusk istedet for det er det eneste jeg har ? du ved det husk der er til at bage med? 🙂

    • Det kan man måske, men jeg har ikke selv prøvet, måske man kan bruge flere loppefrøskaller, men jeg ikke sikker på udfaldet hvis du gør det

      Kasper

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.