Ostefranskbrød

Ostefranskbrød

11 marts, 2015 12 Af Kasper

Jeg har lavet en ny variant af mit LCHF franskbrød, dette er uden kerner, og derfor et franskbrød med et noget lavere kulhydratindhold, end det originale har.
Det er et super godt brød hvis du virkelig vil begrænse dit kulhydratindtag, men samtidig gerne vil have en skive brød til dit pålæg.

IMG_5940

 

Opskrift

600 g revet mozzarella (eller en anden mild ost)
10 æg (str. M)
12 spsk. Loppefrøskaller (også kendt som Grøn HUSK)
12 spsk. Pofiber
6 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne godt.
Hæld dejen op i en form (jeg plejer at bruge en Eva professionel rugbrødsform på 3,3l)

IMG_5942

Lad hvile i 10-15 minutter til massen er helt fast.
Bag det ved 200 grade i ca 40 min.
Husk at tjekke undervejs. Skorpen skal være godt sprød når brødet er færdigt

IMG_5941

 

Hvis man er interesseret, er næringsindholdet i brødet her

Skærmbillede 2015-03-11 kl. 10.05.13

 

 

 

 

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Ps. for god ordens skyld, vil jeg sige jeg er ikke sponsoreret af Eva Solo, jeg er bare fan af deres form