At få fokus tilbage på maden

Det her bliver en fantastisk fredag.

Jeg har jo haft fuldt fokus på min kost, meget mere end jeg længe har haft. Tallene passer, men der har da været et bevist sidespring, da jeg var ude at spise med Ann.

Men alligevel har jeg siden jeg satte fokusknappen helt i nud, tabt 3 kg. desværre var 1,8 kg af dem nogle jeg havde tabt før, men jeg har smidt yderlig 1,2 kg “ny” vægt. Dette er ikke sket siden oktober, og det bekræfter mig i at jeg skal have stort fokus på det hvis jeg gerne vil helt i mål.

Nu vil jeg sætte mig ned for at spise min morgenmad, drikke min kaffe, og nyde min fridag.
God fredag til alle der læser med. I er med til at motivere mig, alle beskeder, input og ideer holder mig til ilden..

IMG_0004

TAK
Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.