Spidskåls carbonara med stegt kylling

Spidskåls carbonara med stegt kylling

20 september, 2014 2 Af Kasper

Spidskåls carbonara er en fantastisk ting, Den er nem, hurtig og super god. her er min version af den.

Opskrift:

Til 2 personer

1/2 alm str. fint snittet spidskål
2 stk kylling
1 spsk smør
1 lille løg snittet i fine små tern
1 æg
50 g revet parmesan
1,5 dl piskefløde
salt og peber

Fremgangsmåde:

Steg kylling på panden eller i en ovn. Tag en skål og bland æg, fløde, parmesan, salt og peber sammen. Steg løget på en pande, uden det tager farve. Når løget er stegt, hældes osteblandingen over, og det varmes stille og rolig op, pas på det ikke får for meget varme, hvis det gør det, vil ægget blive til røræg.
Steg spidskålen i masser af smør på en anden pande, uden at det tager farve.
Anret nu spidskål på en tallerken, hæld saucen over, og læg kylling på, og riv frisk parmesan oven på.

spidskåls carbonara

Velbekomme

Kasper