Roastbeef med cremet spidskål

Efter en lang dag til fødselsdag hos et holde venner, med kage og andet ikke LCHF agtigt mad. Så vi trængte til at få noget nemt og hurtigt aftensmad. Ovenikøbet skal vi ud til svigermor og sove, da naboen skal holde stor 25 års fødselsdag. Så vi er flygtet ud til hende for at Muffin kan sove ordentligt, og ja så er det også ret hyggeligt.
Det heldige ved det er at svigermor også gerne vil spise low carb. Så hun havde taget en roastbeef af kalv op af fryseren. Så det var rigtig lækkert.

Opskrift:

Roastbeefen koges i 19 min. og derefter brunes den i smør og så hviler den den 19 min. på et skærebræt med et klæde over.

Det er for mig en rigtig nem og god måde at få den tilberedt på.

Spidskål:

3/4 Spidskål
1 Rød snackpeber
2 dl. Piskefløde
Salt og peber

Snit et spidskål fint enten på mandolinjernet eller med en god kniv. Steg peberfrugten i smør på panden, og derefter stegt du spidskålen sammen med peberfrugten. Når kålen er blevet mør, tilsætter du fløden, og lader det koge ind, bliver den ikke tyk, kan du jævne med fed creme fraiche eller græsk yoghurt.

Som ekstra tilbehør, havde vi en aubergine der trængte til at blive brugt, så den blev snittet i skiver og stegt på en grillpande, og så,lige en cherrytomat til..

IMG_1850-0.JPG

Velbekomme
Kasper.

Skriv et svar

Your email address will not be published.