Chokolade mug cake

Mug cake er en fantastisk ting, hvis man har lyst til en hurtig friskbagt kage. Der er så mange lækre versioner på internettet, men inspirationen til den her, kom fra et medlem på facebookgruppen LCHF/Lavkarbo på dansk. Lavede lidt om i opskriften.

 

Mug Cake

 

Her er mug caken, som jeg lavede den.

Opskrift.

1 æg
1 spsk. Sukrin Gold
1 spsk. kokosolie (jeg brugte den økologiske fra Urtekram)
1 spsk. Kokosfibermel
1 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
1 stykke 70% chokolade
Fløde til piskning

Fremgangsmåde.

Bland alle ingridienser sammen i en stor kop, undtagen det hele stykke chokolade. Put chokoladen ned midt i koppen, og bag den i mikroovnen i ca 2,5 minut.
Server kagen med flødeskum og friske brombær

Velbekomme

Kasper

 

You may also like...

8 Responses

  1. Tina siger:

    Hej Kasper, ser vildt lækker ud, men jeg forstår ikke lige opskriften? Hvor længe skal kagen i ovnen???
    Kh Tina

  2. Line siger:

    Ser lækkert ud! 🙂

  3. Charlotte Damsgaard Andersen siger:

    Hej Kasper 🙂

    Smelter du kokosolien inden den blandes i dejen?

  4. Jeanette siger:

    Hej Kasper,
    Hvad kan jeg komme i i stedet for kokosfibermel? Kan alm. kokosmel bruges?
    Mvh. Jeanette

  1. 1 oktober, 2014

    […] og konen og jeg fik lyst til en lille sød ting da vi skulle se Dicte. Lavede jo i sidste uge en mug cake med chokolade. Da vi har fået en masse æbler af min svigermor og derfor har kogt en masse æblegrød af det, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *