Mørbrad medaljon med bacon og squashgetti

Havde troet at vi skulle have haft min mor til aftensmad idag, men hun blev desværre syg, men vi skulle da have mad alligevel.

Lavede denne hurtige ret, men som var yderst velsmagende

2014-10-08 18.10.19

 

Opskrift

1 svinemørbrad
1 pk. bacon i skiver
2 små gule peberfrugter i tern
2 små røde peberfrugter i tern
2oo g champignon i skiver
2 store løg i skiver
2 dl piskefløde
100 g revet ost
1 Squash

Fremgangsmåde

Puds mørbraden af, og del den i 8 lige store dele. Put bacon på siden, og brun dem på en pande i lidt smør. Tag svinemørbraden af panden, og steg grøntsagerne bløde i lidt smør, og resten af fedtet fra svinemørbraden. Læg de stegte grøntsager i en lille ildfast fad, og læg svinemørbraden oven på. Kog fløden ind med det revet ost, og hæld saucen over kød og grøntsager. Stil fadet i en varm oven på 200 grader i ca. 15 min. Imens kødet bliver stegt færdig i ovnen, laver du din squasgetti klar. Hvis du er god med en kniv, kan den skære i 3×3 mm stykker med en kniv, jeg plejer dog at bruge mit mandolinjern, som kan lave de strimler. hvis du er ejer af en spiralizer, er den også yderst velegnet. I dag tilberedte jeg squashen i mikroovnen den fik 1.5 min. på 800W.Det var nok til at den ikke var rå, men stadig havde noget bid.

Hvis du har personer i familien der ikke spiser LCHF, så er det nemt og lækkert for dem at få ris stil. Det fik min søn i dag, og han elskede det.

2014-10-08 18.14.45

Velbekomme

Kasper

 

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *