Flæskestegs sandwich

Flæskestegs sandwich er en gude spise. Normalt ville jeg lave den kun med kamsteg, rødkål og agurkesalat, men i dag har jeg lavet den i en lidt mere LCHF venlig udgave. Det skal dog lige siges at da jeg har puttet coleslaw i den, bliver den lidt mere liberal på grund af gulerødderne i coleslawen. Hvis man ønsker det, kan man bare udelade dem i coleslawen, og så bare spise hvidkålen med den samme dressing, det smager også godt.


Flæskestegs sandwich

 

 

Opskrift

Burgerboller

1 portion ostebolledej.

Fremgangsmåde

Dejen formes til 4 boller ca. 2 cm. høje, og bages i ca 15 min. ved 200 grader.

Agurkesalat

1/2 agurk i 2 mm. skiver
1/2 dl klar lager eddike
1 dl. vand
1 tsk. Sukrin Gold

Fremgangsmåde

Lagen røres sammen indtil Sukrin Gold er opløst, og agurkeskiverne lægges i, og lad det trække mindst 30 min., gerne længere.

Kamsteg

1 stk. kamsteg med svær
Salt

Fremgangsmåde

Sværen ridses ned til kødet, men vigtigt af man ikke kommer igennem fedtlaget og ned i kødet, gnid med groft salt, husk at komme godt ned imellem sværerne. kom stegen i ovnen og steg den indtil den er 72 grader i kernetemperatur. Stegetiden afhænger af den varme du giver den i ovnen.

Coleslaw

4 gulerødder
300 g. hvidkål

Dressing

200 g. græskyoghurt 10%
100 g. mayonaise
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. Sukrin Gold
1 tsk. hvidvinseddike
Salt/Peber

Fremgangsmåde

Hvidkål snittes i tyned strimler og gulerødderne rives på den grove side af et rivejern. Til dressingen blandes alle ingredienser sammen i en stor skål, og hvidkål og gulerødder kommes i og det hele vendes sammen.

Burgeren samles

Burgerbollen flækkes og smøres med mayonaise, så agurkesalat, kamsteg, coleslaw, og tilsidst den øverste del af bollen

Velbekomme

Kasper

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *