Loaded cauliflower

Har været en tur på den amerikanske LCHF gruppe igen for at hente en opskrift.

Link til gruppen på facebook: LCHF – Around the world

Jeg så et billede af blomkål i fad og var straks inspireret. Jeg er ved at være lidt træt af at rende rundt i de samme opskrifter på tilbehør hele tiden.

Denne ret viste sig at være en sand åbenbaring, det smagte så godt. Billedet er af den version jeg lavede.

Jeg ændrede lidt i den opskrift, som jeg fandt på nettet, defor skriver jeg den her sådan, som jeg lavede retten.

Loaded cauliflower

1 blomkål
2 dl. creme fraiche 38%
2 dl. mayonaise
200 g. revet ost (Jeg brugte en lagret hvid cheddar – det passede med et stykke)
1 pk. bacon i skiver (8 skiver)
1 dl. purløg
1/2 tsk. paprika
1/2 tsk. cayennepeber

Vejledning

Varm ovnen op til 225 grader.
Skær blomkål i mindre buketter, og kog dem til de er møre, ca. 8-9 min.

Lad blomkålen køle af.
Steg bacon sprød, og skær det i små stykker.
I en skål blandes creme fraiche, mayonaise, 150 g. revet ost, bacon, purløg, paprika og cayennepeber sammen med de kolde blomkål. 
Det hele vendes forsigtigt sammen og puttes i et ildfast fad. Resten af osten puttes ovenpå og fadet stilles midt i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden.
Velbekomme
K

Related Post

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Paneret blomkål | KitchenByK
  2. Porchetta med Loaded cauliflower. | KitchenByK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.