LCHF wrap

Der er ikke mange i Danmark der ikke kan lide en lækker wrap med fyld….

Jeg gør i hvert fald, men det er jo ikke let at spise almindelige købe wraps, da de jo er pumpet fuld af kulhydrater…
Men her til eftermiddag faldt jeg over en opskrift på en wrap, der ikke indeholdte andet end revet ost, og lidt pepperoni i skiver. Jeg glemte at købe pepperoni, men tænkte at den nok kun var med i opskriften for at give noget smag. Derfor, gav jeg min revet ost lidt paprika.

Fremgangsmåde:

200 g revet mozzerella
paprika

De 200 g mozzerella fordeles på bagepapir i en firkant på ca 30×20 cm. (ca. samme str. som et stk A4 papir)

Bages ved 200 grader i ca. 8-10 min.

Så er wrappen færdig og klar til at fylde med dit yndlingsfyld.

Vores fyld i dag var:
Stegt kylling
Frisk spidskål
Løg
Rød Peber
Cherrytomat
Blandet salat
Hjemmelavet dressing (mayonaise, græskyoghurt, chilisovs, salt & peber)

Lig fyldet oven på wrappen, og rul den sammen. Det kan være en fordel, at bruge papiret til at rulle med, da det er en meget fedtet omgang…

Server den straks.

Dagens tallerken så sådan ud.

Det var en meget positiv oplevelse at spise, og smagte rigtig godt. Mæthedsfornemmelsen er rigtig god.
Velbekomme
K

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *