Pizza LCHF style på ostebollebund

Som en stor del af den danske befolkning have jeg lyst til pizza den 1. januar. Ikke fordi jeg havde tømmermænd eller noget, nok mere fordi det hører sig til. og så smager det jo også fremragende. Valget stod så imellem at gå all in, og lave lækre sprøde pizzaer på mel, eller en lækker pizza på ostebolledejen. Jeg endte med at lave dem af ostebolledejen, da det er en af de bedste erstatninger i min verden. Jeg endte med at lave den med en enkelet frankfurter og en 1/2 ds. tun.

IMG_5208

 

Opskrift
Bund

250 g revet ost
5 æg
5 spsk loppefrøskaller
5 spsk pofibre

Fremgangsmåde

Rør alle ingridienserne sammen i en skål, og rul dejen ud imellem to stykker bagepapir. Jeg ruller min tundt ud, ca 5-6 mm. forbag bunden ca. 12 min. ved 225 grader. Jeg brugte min pizzasten, men du kan sagtens nøjes med at bage den på en bageplade.

Tomatsauce

1 lille løg
1/2 peberfrugt
1 fed hvidløg
1/2 karton passata
1 ds. tomatkoncentrat
Cayennepeber
Timian
Oregano
Salt/peber

Fremgangsmåde

Blend løg, peberfrugt og hvidløg til det er hetl smadret, steg det derefter i en gryde med lidt olie. Put de resterende ting i gryden, og lad det varme godt igennem, smagt til med krydderier, til du opnår den smag som du godt kan lide, lad saucen simre så længe som muligt, det bliver den kun bedre af.

Fyld

1 frankfurter
1/2 ds. tun
lidt rødløg i tynde skiver
125 g revet ost

Nu er det bare at putte resten af indholdet på pizzaen, brug det fyld som du selv bedt kan lide, i den her opskrift, var det en  frankfurter og en 1/2 ds. tun.

Jeg bagte pizzaen til osten var smaltet og gylden, tror det var ca. 8-10 min. men det kommer jo helt an på din ovn.

Jeg brugt ikke hele portionen af tomatsaucen, for der skulle også være til sønnens pastaret.

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Related Post

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.