Pitabrød

Da Johanne på sin blog postede den her opskrift på pita brød, så fik jeg med det samme lyst til at prøve dem. Det er et pitabrød lavet af strombolidejen, og det er bare helt genialt som pitabrød.

IMG_5322

 

Opskrift 2 pitabrød

140 g revet mozzarella
1 æg
5-6 spsk. pofibre

Fremgangsmåde

Smelt osten i en gryde med slip-let belægning, og rør æg og pofibre i. Hæld dejen ud på bordet, og ælt den godt, så pofibrene bliver æltet godt ind i dejen, er dejen for fedtet, så tilsæt lidt flere pofibre. Del dejen i 2, og rul dem ud i en cirkel til  de er ca. 1 cm. tykke. bag dem i ovnen på 225g i ca. 10-12 min. indtil de er gyldne og puffede. Jeg bagte mine på en pizzasten, som var godt varm.

IMG_5319

Fyld

I det pitabrød du ser øverst, er der fyld af fint snittet hjertesalat, spidskål, tomat, agurk, peberfrugt og marineret entrecote (lidt olie, spidskommen, paprika, cayennepeber, salt, peber og stødt koriander) og en hjemmerørt dressing af cremfraice og lidt paprika, løgpulver, og paprika

Velbekomme
Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.