Bacon porrestænger

Jeg har jo før lavet baconløgringe, og de er smager helt vildt godt. I dag fik jeg lyst til at prøve noget andet, så jeg fandt på bacon porrestænger

Det viste sig at være en fantastisk god ide. De var sprøde, salte, bløde og havde alle de ting som man ønske sig i et måltid. 

Jeg brugte dem som tilbehør til aftensmaden, men de kunne også sagtens bruges som en lille snack på et tapas bord. Jeg serverede lidt chilimayonaise til, og det var så lækkert

IMG_5465

Opskrift

2 tynde porrer
1 pk. bacon i skiver

Fremgangsmåde

Rens porrerne, og skær toppen af og kog dem i ca. 5-10 min. indtil de lige er færdige.

IMG_5460

 

Rul 2 skiver bacon om hver porrer

IMG_5462

 

Steg dem på en varm pande i lidt olie, til baconen er sprød, og server dem enten som tilbehør, eller som en lille snack med chilimayo til.

IMG_5464

 

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *