Wraps med kødfyld

Jeg har længe haft lyst til en tortilla i ovnen med masser af lækker spicy kødfyld og ost, men da tortilla jo nærmest ikke er andet end kulhydrater, er det jo ikke det bedste man kan spise på LCHF.

Derfor tænkte jeg, hvad kan jeg så gøre. Kravet var, at det skulle være nemt, og at det skulle kunne laves med de ting jeg havde hjemme.
Jeg lavede derfor en æggetortilla bestående af æg, fløde og lidt loppefrøskaller.
Opskriften kommer længere ned i indlægget.

Opskrift 6 stk

9 æg
lidt fløde
salt
peber
3 tsk. loppefrøskaller (ca.)

Fremgangsmåde

Jeg blandede det hele sammen og lod det trække lidt indtil loppefrøskallerne havde suget lidt væske, og massen var blevet lidt mere fast i det.

Den her portion fyldte ca. 9 dl., så til hver tortilla brugte jeg 1,5 dl. masse.

Jeg stegte dem på min 28 cm. pande, lod dem sætte sig, inden jeg vendte dem forsigtigt og stegte dem færdig på den anden side. Lod dem køle af, og lagde dem til side.
Kødfyldet blev tilberedet, jeg lavede alm. kødfyld med passata, finthakket løg, finthakket peberfrugt, hvidløg og en masse krydderier, som spidskommen, cayennepeber, salt, peber, tørret koriander.
Jeg lod kødfyldet stå i gryden og simre lidt inden det blev lagt i tortilla’erne. De blev lagt i et fad, og overdrysset med en god portion rød cheddarost.
De fik ca 15-20 min. i ovnen til osten var smeltet.

 

De blev serveret med lidt tomat og feta vendt i olie/eddike dressing.

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *