Lchf paneret kyllingebryst

En af mine alletiders yndlings ting, er paneret kød i alle afskygninger, men da man ikke kan panere i rasp, når man spiser Lchf så må man finde andre metoder til at panere i.

Her i huset er vi blevet super glade for at panere i hakket flæskesvær. Jeg bruger altid de billigste flæskesvær fra Rema1000.

I fredags, skulle der lidt lækkert til aftensmaden, og hvad er bedre en fredag aften end hjemmelavet bearnaisesauce, og paneret kød. Så det blev til denne tallerken
Aftensmaden bestod af paneret kylling, bønnefritter, gulerødder (ikke striks lchf) og hjemmelavet bearnaisesauce.
Fremgangsmåder
Paneret kylling:
Kyllinge fileterne flækkes næsten helt igennem og åbnes (Butterfly).
Paneres i æg og knuste flæskesvær.
Steges på panden.
Bønnefritter & gulerødder:
Ovnen opvarmes til 200g.
Bønner og gulerødder ligges på en bradepande med smørklatter og lidt salt.
i ovnen i 10 min, hvorefter bønner og gulerødder vendes i det smeltede smør.
Derefter steges de færdige i ovnen indtil de begynder at blive sprøde. Det tager ca. 30 min mere
Bearnaisesauce

4 portioner
4 Æggeblommer (stue temp.)
1 ó spsk. Bearnaiseessens
1 dl. Lys bouillon (stue temp.)
100 g Smeltet smør (smeltes langsomt, og må endelig ikke få farve)
hakket estragon el. Hakket kørvel

Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer og essens luftigt.
Tilsæt bouillon og pisk kraftigt.
Varm blandingen op over vandbad (så er det nemmere at styre temp. så den ikke skiller så let.
Hæld smør i lidt ad gangen, stadig under omrøring over vandbad.
Bliv ved med at piske til saucen er lun, og har den tykke konsistens du godt selv kan lide.
Tilsæt de hakkede urter
Hvis den står lidt inden den skal serveres og skiller lidt, kan den lige piske sammen igen over
vandbadet.
Smag evt. med lidt salt og peber
Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.