Paneret kylling, bønnefritter & kantarel a la creme

Her er en let og lækker ret med paneret kylling. Når jeg paneret gør jeg det i knuste flæskesvær. Hvis du skal panere i flæskesvær, synes jeg det skal være de billige puffede. Jeg bruger dem fra Rema1000.

IMG_4344

Opskrift

Kylling

2 kyllingebryster
Flæskesvær til panering
1 æg

Fremgangsmåde

Skær hver kyllingebryst i 2 lige store stykker, knus flæskesværen, jeg bruge en minihakker. Pisk ægget sammen. vend kylling i æg og flæskesvær, og steg dem i olie på en pande.

Bønnefritter

1 ps. bønner
lidt olie
salt/peber

Fremgangsmåde

Varm ovnen til 215 grader. Læg bønnerne i en frysepose, og hæld olie ved. Ryst posen, så olien bliver fordelt over alle bønnerne, hæld bønnerne ud på en bageplade, og drys med salt og peber. De skal have mellem 30-40 min. men hold øje med dem, for de skal ikke blive sorte, men de skal heller ikke være bløde. Vend dem nogle gang undervejs.

Kantareller

200 g kantareller
Smør til stegning
Piskefløde

Fremgangsmåde

Rens kantarellerne med en blød børste, så de er fri for jord. Steg dem i rigeligt smør, og hæld fløde ved, lad det koge indtil de er blevet cremede. Krydres med salt og peber

Velbekomme

Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.