Syltet rødløg

Jeg lavede disse syltede rødløg den anden dag, og de er super gode lige til at spice en sandwich op. De er til den syrlige side, men det er sådan jeg kan lide dem. Hvis du ønsker en sødere version, kan du med fordel komme lidt mere vand og sukrin i kogelagen.
Her under er opskriften som jeg lavede den.

IMG_6492

Opskrift

3 rødløg
1,5 dl vand
2 dl dl klar eddike
70 g Sukrin Gold
1 tsk hele peberkorn

Fremgangsmåde

Først laver du en syltelage, det gøres ved at putte vand, eddike, sukrin og peberkorn op i en gryde, og lad den koge indtil sukrinen er opløst. Husk at smage på den varme lage, om den er for sur eller for sød til din smag. Imens snitters rødløget i 2 mm. tykke skiver enten med et mandolinjern eller en skarp kniv. Så puttes rødløgget op i et sylteglas der er skoldet i kogende vand, derefter hældes den varme lage over, og låget sættes på. Lad glasset afkøle på bordet, og stil det derfter i køleskabet til dagen efter, og rødløget er nu klar til at spise

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *