Kært barn har mange navne, men det mest brugte er nok proteinpasta. Men nok om det, for det er en super erstatning for almindelig pasta uanset hvad man kalder det.
Opskrift
4 æg
125 g flødeost
1 kniv spids salt
5 tsk. Husk / loppefrøskaller (bruger du FiberHusk, så skal du bruge 2,5 tsk.)
Lidt olie
Fremgangsmåde
LCHF pastaen kan med fordel laves tidligere og så køles ned i køleskabet, og så tages frem når den skal bruges.
Pisk de 4 æg luftige sammen med saltet
Tilsæt derefter flødeosten, og pisk det igen
Tilsæt tilsidst de 5 tsk. husk, og pisk det igen.
Stil blandingen i køleskabet i ca. 10 min, imens ovnen varmer op til 150 G varmluft.
Tag blandingen ud af køleskabet, og pisk den igen. bred den ud på en bageplade med bagepapir smurt med olie, så hænger den ikke fast, blandingen for en god tykkelse hvis den kommer ud til hele kanten. Tag et stykke bagepapir mere, og smør det med olie, og læg det oven på blandingen, og bag det så i ovnen ca 10-12 min. tag den ud når den er fast.
Køl den af, og rul den så sammen og skær den ud i tynde strimler med en god kniv, eller til lasangeplader
Velbekomme
KirchenByK
Kasper
Tak for en fin side.
Hvordan varmer du pastaen når den har været på køl??
Christina