LCHF pasta / Protein pasta

Kært barn har mange navne, men det mest brugte er nok proteinpasta. Men nok om det, for det er en super erstatning for almindelig pasta uanset hvad man kalder det.

IMG_9437

Opskrift

4 æg
125 g flødeost
1 kniv spids salt
5 tsk. Husk / loppefrøskaller (bruger du FiberHusk, så skal du bruge 2,5 tsk.)
Lidt olie

Fremgangsmåde

LCHF pastaen kan med fordel laves tidligere og så køles ned i køleskabet, og så tages frem når den skal bruges.
Pisk de 4 æg luftige sammen med saltet
Tilsæt derefter flødeosten, og pisk det igen
Tilsæt tilsidst de 5 tsk. husk, og pisk det igen.
Stil blandingen i køleskabet i ca. 10 min, imens ovnen varmer op til 150 G varmluft.
Tag blandingen ud af køleskabet, og pisk den igen. bred den ud på en bageplade med bagepapir smurt med olie, så hænger den ikke fast, blandingen for en god tykkelse hvis den kommer ud til hele kanten. Tag et stykke bagepapir mere, og smør det med olie, og læg det oven på blandingen, og bag det så i ovnen ca 10-12 min. tag den ud når den er fast.
Køl den af, og rul den så sammen og skær den ud i tynde strimler med en god kniv, eller til lasangeplader

Velbekomme
KirchenByK
Kasper

Related Post

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.