Tøm køleskabet a la LCHF

Da vi ikke har været hjemme hele weekenden, og derfor havde en del forskellige grøntsagsrester i køleskabet, var det oplagt at snitte dem alle sammen fint, og stege dem i rigeligt smør på panden. Det kom der denne velsmagende grøntsagsret ud af.
IMG_4565

 

 

Opskrift

1 grøn peber
1 gul peber
1/2 knoldselleri
300 g hvidkål
1 porre
1 løg
3 dl piskefløde
2 dl creme fraiche
salt/peber
Karry

Fremgangsmåde

Snit alle grøntsager fint, smelt smør og brænd karryen af i det smeltede smør. Steg alle grøntsagerne til de er blevet møre. Sørg endelig for at rører godt rundt i dem, så de ikke tager farve, jeg synes personligt ikke at brankede grøntsager smager særlig godt. Tilsæt fløde og creme fraiche, og lad det små og små simre lidt, så alle smagene kan blande sig.
Imens grøntsagerne står og små simrede, steget jeg en ganske almindelig nakkekotellet på grilpanden. Serverede lidt tomat til, og på ikke ret lang tid, så var der aftensmad.
Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.