Oksesteg i Römertofp

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, havde konen og jeg en fri weekend sammen, hvor vi ville lave noget mad sammen, og bare være sammen.

Så søndag blev der puttet et stykke oksesteg i Römertopfen sammen med nogle forskellige urter, mørk øl og noget oksebouillon . Det kom der den her skønne ret ud af.

Nu er der nok nogen der vil sige…”Det der er da ikke forårs mad”, det kan godt være, men da vi var ude at handle i onsdags, fik vi begge lyst til simremad.

Tallerkenen bestod af langtidsstegt oksesteg, kartoffelmos, og de urter der var brugt og en sovs lavet på stegeskyen fra Römertopfen. Det er længe siden jeg har fået så velsmagende et måltid.

Sådan så stegen ud efter 4½ time på 140 grader i ovnen.

Den var så mør, at man næsten ikke kunne få det op af Römertopfen.

Velbekomme

K

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.