Roastbeef med Coleslaw & Løgringe

Roastbeef med Coleslaw & Løgringe

30 januar, 2011 5 Af Kasper

Lørdag aften efter en lang arbejdsdag.

Vi havde bestemt, at vi ville have noget oksekød af en slags, det kunne være enten en bøf eller en steg. Da jeg til min gru har opdaget at min slagter i Aarhus er lukket var jeg i vildrede.
Så plan B måtte træde i kraft, en tur i føtex, efter et par New York Striploins, og hvad opdager jeg så, det kan man kun få når der er annonceret i deres tilbudsavis, endnu et chok.
Så var gode råd dyre, da køledisken klokken 16.00 i føtex ikke ligefrem bugner af udvalg. Efter moden overvejelse faldt valget på en Ludvig Roastbeef.
Roastbeefen blev i dag tilberedt på følgende måde, kogt i 19 min. brunet i smør på panden, og lagt til at hvile i ca 20 min.
Denne måde at tilberede roastbeef på, har jeg lært af min mor, og den bliver super god af det hver gang.

I hviletiden for roastbeefen, blev der varmet løgringe og lavet coleslaw.