Burger med bløde løg, stegte champpignon & Chilisovs

Her i huset er vi ret glade for at lave en hjemmelavet burger, når det skal gå lidt hurtigt. Jeg er dog blevet lidt træt af at det altid skal være klassisk burger med frisk salat, agurk og tomat. Så her den anden dag lod jeg mg inspirere af McD’s 1955 burger, hvilket jeg har smagt, og synes er en skuffelse, de reklamerer så meget med deres bløde løg, og hvis de kalder 3 små stykker løg for noget man kan tillade sig at servere så er det vel ok, men det mener jeg ikke man kan.

Men jeg blev inspireret af den, og tænkte det må man kunne lave meget mere lækkert selv. Så jeg gik i køkkenet og lavede følgende.

Hjemmelavet burger med salat, bøf, smeltet cheddarost, bacon, bløde løg, stegte champignon, og Heinz chilisovs, og lidt sprøde fritter.

jeg må sige at det var en lækkerbisken. Blandingen af de bløde løg, cheddarosten, og champignon var så lækker.

Velbekomme.

Related Post

3 Comments

  1. Hej K – jeg fandt din blog på madblog.dk, og har straks meldt mig som fast læser. Savner nemlig lidt at læse madblogs fra MÆND. Så dejligt at finde en her, jeg vil spændt følge dig. Burgeren ser god ud, og jeg er vild med bløde løg, og har da forresten ikke fået dem meget længe …
    PS: jeg vil nødigt lyde kritisk, men jeg synes desværre din tekst er meget svær at læse på den blå baggrund … skal anstrenge mig og synes jeg læser det langsommere… bare hvis du kunne finde på at skifte farve engang:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.