LCHF Burger

Det jeg elsker ved en burger er, at den kan gå i så mange forskellige retninger. Den kan være helt klassisk, her tænker jeg på salat, tomat, agurk og bøf og den slags. Man kan lave den med kylling og fisk. Den kan også gå i en total snasket retning, som her. Den burger kom jeg lige i tanke om mens jeg skrev det her indlæg. Den er dog langt fra LCHF, mest på grund af den kedelige købebolle, og de tynde pommes fritter.

I fredags fik jeg så meget lyst til burger, men da vi ikke var hjemme lørdag til aften, hvor vi spiste roastbeef hos svigermor, så var der kun søndag tilbage. Men vi sad og spiste idag, kom vi til at snakke om, hvor tit vi havde bestilt take-away om søndagen, før vi skiftede over til LCHF. Det er jo ikke så nemt med det take-away som man kunne ønske sig når man spiser LCHF, men det er jo også dejligt at tilberede sin egen mad.

Men dagens aftensmad skulle som tidligere skrevet, være en burger. Efter succesen med ostebollerne den anden dag, lå det jo lige til højrebenet at lave en ny omgang, og så forsøge at lave et par stykker i burgerbolle størrelse. Så der blev fremstillet en dobbelt portion boller her til eftermiddag. De fungerer rigtig godt som en burger.

Dagens burger blev en ostebolleburger med en klassisk hakkebøf med ost. Det var så lækkert.


burger2014-08-31 17.58.31

Indhold:

1 Ostebolle/burgerbolle (se på link hvordan du laver dem)
1 Stegt hakkebøf med smeltet ost
3 skiver stegt bacon
Peberfrugt
Løg
Agurk
Salat
Spejlæg
Chilisauce
Mayonaise

Smør bollen med mayonaise og lig de andre ting i, og server den mens den er frisk.

2014-08-31 17.58.26

 

Det var en ritgig lækker burger, som nemt overgår alt det junk man kan give rigtig mange penge for.

Velbekomme

Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.