Sandwich med Ørred

En af de ting jeg elsker ved at spise LCHF er at det er rimelig nemt at finde på noget at have med på madpakke. Når du som jeg har mulighed for at opvarme en rest af aftensmaden i en mikroovn hver dag på arbejde, men jeg er klar over at det er det ikke alle der har. Til dem kan man så lave en smurt madpakke med fx kernebrød, boller og andre typer brøderstatninger, men min personlige erfaring med den typer for brød er at de ikke gør mig mæt længe nok, så det spiser jeg næsten ikke.

Set i det lys, kom ostebollen som sendt fra himlen. Jeg synes de smager skønt, og de er nemem at lave til et sandwichbrød. og så er de jo strikse, hvis man lige ser bort fra de to tilføjelser jeg har lavet i min opskrift. Så i dag skulle jeg ikke have varm mad til frokost, jeg skulle have en længe ventet sandwich. Jeg synes selv at det blev en ret god sandwich.

1 sandwich:

1 Ostebolle
mayonaise
Salatmix
Peberfrugt
Agurk
Løg
Cherrytomat

Jeg smurte bollen med mayonaise, lagde salat, peber, løg, agurk, røget ørred, mayonaise, tomat, og så bollen på.

Det var en super lækker sandwich og den har holdt mig fint mæt i 6 timer. Jeg har en del flere ideer i tankerne til lækkert fyld, så i den nærmeste fremtid, vil jeg komme med flere lækre bud på hvad man kan bruge som fyld. Men det kræver lige at der bliver bagt en portion boller mere i den nærmeste fremtid.


DSC07506

Velbekomme

Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.