Kitchen By K – nu med LCHF

Puha, der har været stille, men det vil jeg nu ikke undskylde for. Det at blogge for mig, skal være af lyst, og ikke af pligt. Der er sket meget siden det sidste indlæg her på bloggen.

Fruen er begyndt på nyt studie, vi er blevet forældre til den skønneste dreng, og har ellers bare levet livet, rejst, og hygget os med den bette, som nu er fyldt 8 mdr.

Grunden til at jeg fik lyst til at blogge igen, er at fruen og jeg, er begyndt at spise efter LCHF (Low Carb High Fat).
Jeg vil ikke komme med en lang forklaring på hvad det betyder, for der er masser af gode blogs, der fortæller omkring det.
Jeg vil anbefale folk, der gerne vil prøve det, at læse mere på www.madbanditten.dk. Her blogger forfatter Jane Faerber, og det er en rigtig god intro til LCHF.

Men i korte træk drejer det sig om, at man skærer kulhydrater og stivelse ud af sin kost, og erstatter “dårligt” fedt, med de gode naturlige fedtkilder som “rigtig” smør, fløde og fedt fra kød, ja man spiser endda fedtkanten på bøffen.

Det kan lyde lidt vanvittigt at skulle spise så fed mad, og jeg har da også selv haft svært ved at turde tro på at det kan lade sig gøre, men vi sprang ud i det, og det er bare det helt rigtige for os.

Vi har nu været igang i 4 uger, og vægten siger -10kg hos mig, og en del mindre centimeter fordelt på hele kroppen, fruen har tabt 5 kg og lidt centimeter hist og her.

Nu skal det ikke være en lang roman, så nu vender vi tilbage, til det jeg godt kan lide ved at blogge: Billeder af mad og nemme opskrifter.

Vi starter med dagens tallerken.

I dag fik vi spyd lavet af nakkefilet, dertil stegte peberfrugter, løg, hjemmelavet tzatziki og lidt grøn salat.
K

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.