Ischgl 2011

En uge i solskin, klar himmel og perfekte skiforhold er desværre overstået alt for hurtigt, Vi har haft den bedste skitur ever. Høj solskin, ingen vind, og super sne.
Hvad fik vi så at spise i den uge.
Mogenmaden på Gasthof Greif er super, forskellige slags müsli og andre morgenmads produkter, frisk yoghurt med frugt til, 2 slags brød, forskellige slags marmelade og pålæg, alt i alt en lækker buffet til at få en super start på skidagen.

Jeg indrømmer, jeg har ikke fået taget så mange billeder som jeg gerne ville have gjort, men sådan kan det jo gå.
Men har dog lidt med hjem.

Først en meget vigtig ting på en skitur, kakaoen. Jeg har gjort mit til at opklare hvor de serverer den bedste kakao i Ischgl, og jeg tror jeg kan konkludere at det gør de på Restaurant Alp Trida, Samnaun, hvilket ligger i den schweizske del af skiområdet, den store forskel er, at her laver de den på varm mælk, og ikke på varmt vand.

En anden god ting, man kan slukke tørsten i dernede er den fantastiske sodavand Almdudler.
Men uden frokost duer det ikke med en lang skidag, men heldigvis serverer de mange forskellige typer mad de forskellige steder i området. Alt fra grillpølser til lækre pastaretter og pizza, til forskellige lækre salatbarer og ikke mindst kage og dessert.
Her en gullashsuppe fra Restaurant Idalp Panorma.

Og de bedste grillkyllinger. Kan ikke regne ud hvad de krydre med, men de smager fantastisk. De her kyllinger bliver serveret på Restaurant Alp Bella, som vi så fint kalder kyllingestedet.

Grill kylling, pommes frites & salat

Og de laver også lækre pizzaer dernede. Disse to er fra Restaurant Höllboden.

Pizza quattro formaggi

Pizza Tonno
Desserten kan man ikke springe over, men man skal passe på, for den mætter vildt meget. her tænker jeg på den østrigske specialitet kaiserschmarrn. Det er en slags tyk pandekage med rosiner i små stykker, enten serveret med æblemos, bærkompot eller bare med flormelis.
Kaiserschmarrn med æblemos og flormelis
Alt i alt super lækker mad til frokost hele ugen.
Aftensmaden på hotellet var jeg desværre ikke i stand til at tage billeder af, da jeg efter en hel dag på ski, var alt for træt til at tage billeder af det, men det var super lækker mad, med forret, hovedret, og dessert hverdag, alt lavet af en dygtig kok, og serveret af et venligt og smilende personale, der ret hurtigt fandt ud af at vi skulle have to Weissbier til maden….

Related Post

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.