Grillede Tigerrejer med pesto ris og agurke/forårløg salat.

Endnu en travl weekend er overstået. Der har desværre ikke været tid til at lave det store i køkkenet, så derfor har jeg fundet en ret frem, som vi lavede i sommers.

Grillede Tigerrejer med pesto ris og agurke/forårløg salat.

En skøn og lækker sommer ret.

Retten kommer fra Spis Bedre 2009 nummer 8.

Ingredienser

3 dl parboiled ris (240 g)
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk. god grøn pesto 
salt, friskkværnet peber
½ agurk
2 forårsløg
4 spyd med optøede tigerrejer
olie
2 spsk. friskhakket basilikum
1 citron
 

Gør sådan:

1. Kog risene efter anvisning.
2. Pensl rejerne med lidt olie, og sæt dem evt. på spyd. Steg dem på en grillpande. 1-2 min. pr. side.
3. Bland cremefraiche og pesto sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Vend de nykogte ris med cremen. 
4. Skær agurk i små tern, og snit forårsløgene fint. Bland sammen i en skål, og smag til med lidt salt. ??
5. Drys spyddene med basilikum, og server på en bund af basilikum ris. Server agurk og forårsløg samt citron hertil.

Related Post

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.