Nye køkkenting

Som jeg skrev i et tidligere indlæg angående køkkenudstyr, så er jeg blevet ret vild med Scanpan CTX serie.

Stor var min glæde så i onsdags, da jeg fandt ud af, at den lokale Kop & kande butik havde mega tilbud på disse lækre pander.

Så jeg blev da nødt til at køre forbi og se hvad de havde på lager. Jeg har længe godt kunne tænke mig en lille pande til at stege små portioner på, så jeg købte mig en 24 cm. CTX pande. Panden var nedsat fra 699.95.- til 399.95.- Det er 100 kr. under den billigste netpris jeg har set endnu, ret godt gået af en så lille butik, at skaffe disse ting hjem til en så god pris.

Det er dog farligt at gå i en isenkræmmer, når man er lidt shopaholic når det kommer til køkkenudstyr.
Jeg har her på det sidste læst en masse lækre opskrifter på diverse blogs.

Jeg er blevet lidt lun på princippet i simre mad i en Römertopf, specielt efter jeg læste Bites By Bergs indlæg om Kleftiko. Det synes jeg så alt for lækkert ud, så det er en opskrift jeg skal prøve så snart jeg har tid.

Så da der var en Römertopf på tilbud ved samme lejlighed, røg der sådan en med i kurven også. Den var sat ned fra 369.95.- til 169.95.- så der var en god besparelse at hente der.

Hvis der er nogle der ligger inde med andre lækre ting man kan lave i sådan en, modtager jeg gerne råd og vejledning i optimal brug af den.

Sidst men ikke mindst faldt jeg over et piskeris, jeg ikke kunne leve uden. Det blev et Eva Trio piskeris, også på tilbud til 99.95.- i stedet for 129.95.-

Related Post

2 Comments

  1. Wow, lækre sager til en billig penge. Specielt er jeg paf over Römertopfen – tror lige jeg skal ind og se om de har flere, for jeg vil gerne ha’ en ekstra.

    Hvis du vil se et par af mine opskrifter til den kan du kigge her 🙂

  2. Husk at købe 20 Römer nu hvor du alligevel er i gang. Én til fisk og én til fugl/gris/ko.

    De tager smag af hvad du propper i dem, og ko der smager af fisk er ikke altid hensigtsmæssigt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.