Nye køkkenting

Nye køkkenting

5 februar, 2011 2 Af Kasper

Som jeg skrev i et tidligere indlæg angående køkkenudstyr, så er jeg blevet ret vild med Scanpan CTX serie.

Stor var min glæde så i onsdags, da jeg fandt ud af, at den lokale Kop & kande butik havde mega tilbud på disse lækre pander.

Så jeg blev da nødt til at køre forbi og se hvad de havde på lager. Jeg har længe godt kunne tænke mig en lille pande til at stege små portioner på, så jeg købte mig en 24 cm. CTX pande. Panden var nedsat fra 699.95.- til 399.95.- Det er 100 kr. under den billigste netpris jeg har set endnu, ret godt gået af en så lille butik, at skaffe disse ting hjem til en så god pris.

Det er dog farligt at gå i en isenkræmmer, når man er lidt shopaholic når det kommer til køkkenudstyr.
Jeg har her på det sidste læst en masse lækre opskrifter på diverse blogs.

Jeg er blevet lidt lun på princippet i simre mad i en Römertopf, specielt efter jeg læste Bites By Bergs indlæg om Kleftiko. Det synes jeg så alt for lækkert ud, så det er en opskrift jeg skal prøve så snart jeg har tid.

Så da der var en Römertopf på tilbud ved samme lejlighed, røg der sådan en med i kurven også. Den var sat ned fra 369.95.- til 169.95.- så der var en god besparelse at hente der.

Hvis der er nogle der ligger inde med andre lækre ting man kan lave i sådan en, modtager jeg gerne råd og vejledning i optimal brug af den.

Sidst men ikke mindst faldt jeg over et piskeris, jeg ikke kunne leve uden. Det blev et Eva Trio piskeris, også på tilbud til 99.95.- i stedet for 129.95.-