Paneret blomkål

Her til aften fik vi blomkål på en ny måde. Nemlig flæskesværspaneret blomkål, det var en ide jeg fik, da jeg havde lyst til at prøve noget andet end kogt blomkål, eller loaded cauliflower.

IMG_6387Opskrift

1 blomkål delt i store buketter
1/2 ps Puffede flæskesvær
1 spsk. paprika
1 tsk. cayennepeber
50 g. havarti ost
3 æg

Fremgangsmåde

Kog blomkålsbuketterne i let saltet vand til de er møre, ca. 8 minutter. I mens blomkålen koger, forbereder du paneringen. En halv pose puffede flæksesvær (jeg bruger dem fra Rema1000) hakkes fint i en foodprocessor sammen med paprika, cayennepeber og havarti ost. Det hakkes til en fin ensartet panering, og det hældes i en dyb tallerken De 3 æg piskes i en anden dyd tallerken.

Når blomkålen er kogt,og kølet lidt af dyppes blomkålsbuketterne først i æg, og så rulles den i panering, og sættes den på en rist, og bages ved 200 grader varmluft i ca 15 min, eller indtil paneringen er sprød.

IMG_6386

 

Næringsindholdet er som følger:

Skærmbillede 2015-04-06 kl. 21.12.01

 

 

Du kan evt serveres denne aioli som tilbehør til: Aioli med grillet peberfrugt og hvidløg 

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

 

Related Post

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.