Puha for en pause

Puha det var en af de længere pauser i blogskrivningen, men  de sidste 18 måneder har været total crazy.

Jeg blev far igen i november 2016

Gik ned med stress i januar 2017

Solgte lejligheden og flyttede i hus sommeren 2017

Dette er bare nogle få high-lights fra de sidste 18 måneder, jeg har brugt enhver ledig stund til at lave forbedringer i huset, jeg har brugt kræfter på at komme mig ovenpå en sygemeldingen med stress, og det har været en kamp, men det er lykkedes, og jeg mærker for første gang længe at overskuddet vender tilbage, de 2,5 måned med sol siden 1. maj har bestemt gjort mig godt.

Nu er årets største projekt i huset 95% færdig, og vi har en funktionsdygtig hævet terrasse i haven, det er intet mindre ned fantastisk, der er blevet brugt mange timer allerede, spist mange gode måltider og drukket lidt gode drinks. og jeg er sikker på at der nok skal komme mange gode stunder derude.

Terrasse wiev

Desuden er jeg blevet meget klogere på hvem jeg er, hvad jeg kan, men jeg er stadigvæk i en process med at lære at sige nej, pyt eller det kan jeg desværre ikke, jeg er ikke god til det, men jeg lære.

De af jer der har fulgt med siden starten af bloggen, vil vide at jeg jo gennem LCHF tabte mig næsten 30 kg på 10 måneder, det kan man desværre ikke se mere, men det er der jo mange grunde til, men som overskuddet kommer tilbage, vender overskuddet til at gøre noget ved det jo også tilbage, så må vi se hvordan den “nye vægttabsrejse” kommer til at foregå.

Jeg har dog ikke glemte at lave mad, spise mad, og tage billeder af mad, så der vil løbende komme billeder med forklaringer på hvad vi spiser her i huset, men det er ikke LCHF længere, det fungerede ikke for os i en meget travl og stressende hverdag..

Jeg vil forsøge at se om jeg kan skrive lidt mere, fremfor bare at lave opskrifter, er det noget der har interesse?

KitchenByK
Kasper

Related Post

4 Comments

 1. Det har helt sikkert interesse. Tillykke med det sidste skud på stammen og med at være kommet igennem din stress periode. Har selv været der og ved hvor meget arbejde det kræver.

 2. Dejligt med en opdatering ?? Håber du er okay ? og fornuftigt at “trække stikket” til de sociale medier ! De fylder/tager for meget af vores tid (mig selv inklusiv)
  Jeg følger gerne med både til billeder, opskrifter og hus ideer – hvis du har lyst til at dele ?

 3. Hatten af for din åbenhed. De fleste har selv eller har en tæt på med depression og/eller stress.
  Så tænker der er fuld forståelse.
  Det er dejligt med noget skriv!
  Husk at nyd din tid med hus og barn og det hele. Tiden med de små går så stærkt, så husk at nyd de gode øjeblikke og lad latteren og pytknappen komme flittigt til.
  Jeg brugte tit det at sige “ man skal vælge sine kampe med omhu” det og så taknemlighed over hvor godt jeg ved jeg har det ( kam man IKKE se mens depres. raser dog..). Hilsen en mor der fik trillinger og arbejdsrelateret depression.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.