Pizza LCHF style

Pizza er jo en af den ting, som mange længes efter når de skifter fra almindelig kost til LCHF kost. Problemet for folk er at man ikke kan finde en sprød pizzabund. Den version jeg lavede i dag, er det tætteste jeg er kommet på en sprød bund. Jeg lavede en version af ostebolledejen, dog med lidt modifikationer.

IMG_4006-0.JPG

Opskrift.

250 g revet ost
4 æg
4 spsk. pofibre
4 spsk. loppefrøskaller
4 spsk. sesamfrø

Fyld.

Tomatsauce
Revet cheddarost
Frisk tomat
Frisk peberfrugt
Løg

Frisk mozzerella

Fremgangsmåde.

Bland alle tingene sammen, og lade det stå og hvile i 15 min. på bordet. Rul dejen ud på et stykke bagepapir til en tykkelse på ca. 7-8 mm. Bag bunden i 10 min. på en bagesten i ovnen på 250 G. Tag den ud af ovnen og kom det fyld du ønsker på pizzaen, bag den videre i ovnen i 6-8 min. men hold øje med den.

Velbekomme

Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.