Ketchup

Hvilken ketchup skal det være, det er det store spørgsmål her i huset. vi er absolut ikke enige!

Jeg elsker Heinz ketchup.

billede lånt fra allsecretrestaurantrecipes.com

Hvorimod Ann er mest til Beauvais.

http://www.tomatketchup.dk/produkter/beauvais-tomat-ketchup.aspx

Men nu er det utrolige sket, vi har fundet en ketchup, som vi begge to kan lide, men, og der er et stort men, den kan ikke købes her i landet. Det er en ketchup, som vi fik serveret af mine forældre sidste sommer, da vi var i Atlanta, for at besøge dem.
Vidunder mærket, er…..Hunt’s tomato ketchup.
Vi fik selvfølgelig ikke noget med hjem, men lykken ville det på den måde, at da vi var på Cypern i oktober 2010 fandt vi den i et supermarked. Så vi skyndte os at købe noget med hjem.

Nu er det store spørgsmål selvfølgelig, Hvilken ketchup spiser du ?

Related Post

4 Comments

 1. Åh, er VILD med Hunt’s, men det er jo desværre ikke til at få herhjemme. Måske der ryger en enkelt i kufferten, når turen går til NYC til efteråret 😉

  Mange hilsner
  Birthe

 2. Hehe, det var da sjovt at du også er vild med den ketchup! Gad vide om den fåes her i Dk somewhere? Sikkert til overpris, men hvad gør man ikke for at skabe lidt husfred og lidt mere plads i køleskabet…?

  God idé at tage lidt Hunt’s med hjem når du alligevel skal derover. Det er sikkert også billigt derovre! 😉

  Mvh. Ann

 3. Heinz er i min verden uden tvivl den bedste ketchup der findes. Jeg har desværre ikke meget til overs for smagen af Beauvais. For flere år siden i Tyskland købte jeg en stor flaske McDonald’s ketchup. Den er ikke helt tosset i smagen, men af etiske og moralske grunde bør man vel egentlig ikke støtte den forretning?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.