Ugen der forsvandt

Sidder her fredag formiddag 4 timer inden jeg skal på arbejde, og tænker på, hvor blev de sidste 10 dage af. Kender i ikke det, at man kan komme til at tænke den tanke?

Jeg gjorde det her til formiddag, og synes egentlig at det er lid skræmmende, at 10 dage bare kan forsvinde på den måde.
Det hele startede sidste onsdag, med en generalforsamling i ejerforeningen hvor vi bor. Det skal siges i den sammenhæng, at jeg er medlem af bestyrelsen, så derfor har lidt mere arbejde med det, end bare at møde op til generalforsamlingen, det var onsdag.
Vi har desværre været udsat for et par påsatte brande i vores kælder under 2 af blokkene, så det blev der selvfølgelig snakket en del om, og der er stor enighed om at der skal gøres noget ved vores sikkerhed i opgangene, så den sidste uge har jeg arbejdet med det udover at passe mit arbejde, som i den her weekend også trak i mig. Samtidig skulle jeg også afsted til Aalborg og spille pool søndag formiddag inden arbejde.

Men når jeg går hjem i aften, er der heldigvis weekend, og sikke en weekend, lørdag være sammen med Ann, det er ikke meget vi har set hinanden den sidste uge, så det bliver dejligt. Måske man skulle gå ud at spise noget brunch lørdag. Lørdag aften går turen ud til et hold venner til aftensmad, og film på storskærm, bliver så hyggeligt. Søndag skal vi sove længe, og resten af dagen skal vi fejre min lillesøsters fødselsdag, tænk hun bliver 22 i år..Tiden flyver. Dagen er planlagt så vi skal bare møde op i Rebild Bakker til en gå tur og kaffe, og derefter kører vi til forældrenes sommerhus og spiser aftensmad. Glæder mig.

K over and out, and god weekend til alle…

Related Post

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.