Fabrinas tykke pandekage

Inde på facebookgruppen LCHF / Lavkarbo på dansk, har en bruger der hedder Fabrina fundet en ganske simpel, men super lækker opskrift på en pandekage med en brunsviger agtig top på. Den smager helt fantastisk, og mætter endnu mere, og det aller bedste ved den pandekage er at den er super striks.

IMG_6880

Opskrift (1 pandekage på 12 cm i diameter)

Pandekage

1 æg
1 spsk. fløde
0.5 spsk. vand
1,5 spsk. pofibre
5 g smeltet smør i dejen
1 tsk. Sukrin Gold
0,5 tsk bagepulver

Topping

10 g. smør
1 tsk Sukrin Gold
0,5 tsk kanel

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne til pandekagen sammen, og lad den hvile ca. 1 min. Imens smelter du lidt smør på en pande. Når smøret er smeltet, hælder du pandekagedejen på panden, og steger den ved svag varme. Pandekage skal vendes en gang undervejs.

I mens pandekagen steger, blander du ingredienserne til topping sammen.

Når pandekagen er færdig, lægger du pandekagen på en tallerken. Så smelter du toppingen på panden, og hælder den over pandekagen.

Server den med det samme.

Den pandekage som du ser på billedet er stegt på en pande med en diameter på 12 cm.12 cm. pande

Skal pandekagen udgøre et helt morgenmåltid, skal du lave dobbelt portion.

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Related Post

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.