Bacon pandekager

Sad den anden aften og samlede inspiration på Pinterest. Der faldt jeg over en amerikansk pandekage ret, som de kalder Bacon pancake dippers. Jeg tænkte straks, at de måtte kunne LCHF’iseres, og at det måtte være en perfekt søndagsmorgenmad. Så jeg lavede dem her til morgenmad søndag. Jeg søgte derefter hjælp til en god fluffy pandekage dej på facebook gruppen LCHF / Lavkarbo på dansk, og der kom som altid mange gode forslag. Jeg valgte en opskrift ud, som jeg har modificeret en lille smule.

Baconpandekager

Opskrift

2 hele æg + 2 æggehvider
35 g. hjemmelavet mandelmel
100 gr hytteost
2 spsk Sukrin Gold
1/2 tsk bagepulver
1 tsk grøn husk

Fremgangsmåde

De 2 æggehvider piske til stive og sættes til side.
De 2 hele æg og hytteosten blendes i en skål, og resten af ingredienser puttes i, og det røres sammen. Derefter vendes de stive æggehvider forsigtigt i. Pandekagerne bages på en pande. De skal bages på den måde som er vist på billederne her under.

Hvis du ikke er striks LCHF’er, smager de rigtig dejligt med lidt flydende honning eller sirup over.

Velbekomme

Kasper

Jeg bagte også en til min søn på 15 måneder uden bacon, og den faldt i god jord..

J spiser bandekage

Related Post

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.