Burger med bløde løg, stegte champpignon & Chilisovs

Burger med bløde løg, stegte champpignon & Chilisovs

3 juni, 2011 3 Af Kasper

Her i huset er vi ret glade for at lave en hjemmelavet burger, når det skal gå lidt hurtigt. Jeg er dog blevet lidt træt af at det altid skal være klassisk burger med frisk salat, agurk og tomat. Så her den anden dag lod jeg mg inspirere af McD’s 1955 burger, hvilket jeg har smagt, og synes er en skuffelse, de reklamerer så meget med deres bløde løg, og hvis de kalder 3 små stykker løg for noget man kan tillade sig at servere så er det vel ok, men det mener jeg ikke man kan.

Men jeg blev inspireret af den, og tænkte det må man kunne lave meget mere lækkert selv. Så jeg gik i køkkenet og lavede følgende.

Hjemmelavet burger med salat, bøf, smeltet cheddarost, bacon, bløde løg, stegte champignon, og Heinz chilisovs, og lidt sprøde fritter.

jeg må sige at det var en lækkerbisken. Blandingen af de bløde løg, cheddarosten, og champignon var så lækker.

Velbekomme.