Auberginelasagne v2.0

Jeg har alle dage elsket en god hjemmelavet lasagne, nu lykkedes det mig endelig at lave en god LCHF version af det.

Auberginelasagne med salat
Auberginelasagne med salat

 

Opskrift

500 g hakketoksekød
1 løg
1 fed hvidløg
1 ds. stor tomatkoncentrat
1 karton passata
1/4-1/2 tsk cayennpeber alt efter smag
salt/peber
Timian
200 g revet mozzarella
1/2 karton mornaysauce
1 aubergine
olie til stegning

Fremgangsmåde

Skær løg og hvidløg fint, og steg dem klare i olie, tilsæt kødet og brun det godt af. Tilsæt nu tomat koncentrat, passata og krydderier, husk at smage til undervejs.
Skær auberginen i 2,5 mm tykke skiver, og steg dem hurtigt bløde i lidt olie på en pande.
Nu er du klar til at samle din lasange. Jeg brugte et Rosendahl fad på 23,5cm x 23,5 cm.
Jeg samlede den i rækkefølgen: Kødsauce – aubergine – lidt mornaysauce – ost, og så fremdeles indtil der ikke vare mere plads i fadet. Husk at slutte af med et lag ost så du får det sprøde ostelåg på toppen.
Hvis du ikke ønsker mornaysaucen kan den sagtens undværes, men jeg har regnet på den samlede mængde kh. i denne her opskrift, og den ender på 4,2 g kh/100g, og i det tal, er der lidt fibre der kan trækkes fra auberginen, men det har jeg ikke gjort.

Auberginelasagne
Auberginelasagne

 

 

Jeg serverede den med en gang blandet salat og en super lækker Cesarsalad dressing som jeg har købt i Normal butikkerne.

 

Den smager så godt, og indeholder kun 3,1 g kh/100g og koster 20-25 kr mener jeg

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.