Senseo Espresso Pads

Under min nyelig afholdte skitur til Østrig, var vi en aften nede at kigge i den lokale by hvor vi boede. Da jeg er gammel brugsmand, og måske lidt nørd, skal jeg altid ind i supermarkederne for at kigge på deres udvalg, og se hvordan de gør ting anderledes end vi gør i Danmark.

Og da jeg er ejer af en Senseo maskine, er jeg altid henne på hylden med kaffepuder, for at se om der er kommet nogle nye varianter til siden sidste gang jeg var der.
I år faldt jeg over espresso puder, som jeg ikke har set i Danmark endnu.

Så dem skulle jeg da have med hjem. Eneste minus var, at for man kan lave dem i sin Senseo maskine, skal man have en special Senseo Espresso pad holder, og den kunne man ikke købe i butikken dernede.

Men jeg købte den alligevel, da jeg tænkte “sådan en holder må man da kunne få hvis man ringer til Senseo folkene i Danmark”. Så da jeg kommer hjem, ringer jeg straks til Senseo hotline, og får at vide, “Desværre det kan du ikke få, da vi ikke fører disse puder i Danmark”, men den venlige kundeservicemedarbejder henviste mig straks til hjemmesiden: http://www.kaffepuder.dk hvor jeg kunne købe den holder.
Jeg gik ind på siden, for at finde den holder, og finder den også, men 65 kr. + forsendelse på 68 kr, synes jeg er lige i overkanten, så jeg ledte lidt videre på hjemmesiden, og fandt et Senseo espresso starter kit, som var på tilbud til 50 kr. + forsendelse. Starter boxen indholder 1 pakke espresso pads, og en holder.
Ved samme lejlighed købte jeg også et æske med cappuccino puder, for at prisen på fragt ikke var dyrere end prisen på varen.
Hvordan er kaffen så? 
Den nye holder gør, at man kun får lidt over en halv kop kaffe, hvilket gør, at espressoen stadig kun er et “kaffeshot”. Farven er fin mørk og ligner det man får på en cafe.
Smagen var overraskende god, stærk og fyldig. Når man får kaffen i munden, fornemmer man straks den gode smag af espressoen, og al den styrke der er i kaffen. Smagen varer ved selv når du har drukket kaffen, men den bliver ikke bitter.
Jeg synes at disse Senseo puder er gode, og fortryder ikke jeg har købt dem.

Related Post

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.