Ostefranskbrød med kerner

Så er det lykkedes, jeg synes jeg har manglet en skive franskbrød til mit pålæg, jeg er ikke så vild med brøderstatninger, da jeg syntes de giver for mange kulhydrater i forhold til hvor meget det mætter. Så jeg har længe tænkt over hvad man kunne finde som alternativ. Da jeg for noget tid siden lykkedes mig at lave nogle gode osteboller, tænkte jeg at det må være oplagt, at bruge den opskrift i et franskbrød også.
Jeg lavede en dobbelportion af ostebolle dejen

Her er opskriften som jeg lavede den.

350 g. revet ost
10 æg (str. M)
8 spsk. Loppefrøskaller (også kendt som Grøn HUSK)
8 spsk. Pofiber
4 tsk. Bagepulver
4 spsk sesamfrø.
4 spsk. solsikkekerner.
Bland alle ingredienserne godt.
Lad hvile i 10-15 minutter til massen er helt fast. Hæld dejen op i en brødform, og bag det ved 200 grade i ca 30 min. Husk at tjekke undervejs.

 

Det er et rigtig svampet brød som smager rigtig godt. Håber i kan lide det

Velbekomme

Kasper

 

Related Post

5 Comments

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. French Toast | KitchenByK
  2. Morgenmadstoast - KitchenByK
  3. Ostefranskbrød | KitchenByK

Skriv et svar til Brigitta Annuller svar

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.