Hakkebøf med stegt spidskål, blomkål & peber/champignon a la creme

I lørdags kom mine forældre på besøg til eftermiddagshygge og aftensmad. Maden skulle være nem at lave, da jeg heller vil være sammen med dem, end at stå i køkkenet helde dagen.

Så det blev til en hakkebøf med stegt spidskål, blomkål & peber/champignon a la creme. Det var virkelig lækkert, og alle  spiste med stor velbehag, også min søn på 1 år, var vild med det.

Opskrift.

(4 voksne & 1 på 1 år)

1000 g Hakket oksekød
1 spidskål
1 blomkål
500 g champignon
2 peber frugter
piskefløde
salt/peber

Fremgangsmåde.

Form 4 bøffer a 200 g. og for 4 bøffer a 50 g. og steg bøfferne til de er gennemstegt.
Kog blomkålen mør i vand og salt, (ca. 15 min, men mærk efter).
Steg peber, champignon møre på en pande, og tilsæt fløde, og lad det koge ned, til det bliver cremet, det tager ligt tid, men det er vente tiden værd. smag til med salt og peber
Steg spidskålen mør på en pande.
Server når alle elementer er færdige

Velbekomme
Kasper

Related Post

3 Comments

Skriv et svar til Lene Kristensen Annuller svar

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.