Chili Con Carne

Efter et par stille dage i køkkenet, lavede vi her til aften en hjemmelavet chili con carne.

Jeg serverede det med varme tortillas med cheddarost og creme fraiche til.

En dejlig, ikke for spicy ret, der ikke var de store ben i at lave.
Så for mig er der ingen grund til at købe Knorrs færdig chilli con carne mix, eller lignende færdig produkter, og så ved man jo også hvad der er kommet i retten.

Related Post

3 Comments

  1. Approved by Papa! Det ser lækkert ud. Jeg elsker selv at lave en Chili con Carne der er meget stærk med masser af bønner og majs. Godt at du gik udenom Knorrs. Det er ikke til at vide, hvad det skidterads er lavet af.

  2. Nej det ved man aldrig.
    Den var ikke helt så stærk som jeg godt kan lide det, men Ann er ikke så glad for vildt stærk mad. Men den var sgu lækker og så men tortillas til, det er ren verdensklasse…..

  3. Chili con carne er skønt her i kulden. Jeg serverer også ofte min med nachos – ofte kommer de i et fad, så kommer der en smule chili con carne over og dernæst et lag cheddar, inden fadet kommer under grillen i ovnen, til osten er smeltet 🙂
    Kh Nadia/foodfanatic.dk

Skriv et svar til K Annuller svar

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.