Bagt feta

Bagt feta er noget jeg stødte på for første gang på Zakyntos i sommeren 2012.

Det er en lille forret, som er hurtig, nem og utrolig lækker

Bagt feta
Bagt feta

Opskrift

1 skive feta ca 1,5 cm tyk
2 skiver rød peber i tynde skiver
2 skiver øko citron i tynde skiver
olivenolie
Oregano
Salt/peber
1 stykke staniol

Fremgangsmåde

Smør lidt olie på staniolen så lægger du feta, peberfrugt og citron på, og kværner salt/peber og drysser oregano på. Så lukker du staniol pakken, og bager den ca 10-15 min i ovnen ved 200 G.

Før tilberedning
Før tilberedning

 

Nu har du den lækreste bløde feta med en skøn smag af peber og citron. Skal spisse med det samme

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

 

Related Post

2 Comments

  1. Hvor ser det lækkert ud – det må prøves:)
    Før LCHF lavede jeg ofte feta indbagt i butterdej – en lækker snack til et glas hvidvin ( sammen med oliven mm). Det er noget af det, jeg kan savne. Det kunne måske laves med strombolidejen – men helt det sammen bliver det jo aldrig.
    Har du et bud på en dej, der kunne egne sig bedre?

Skriv et svar til Rikke Knudsen Annuller svar

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.